top of page
Wallpaper.jpg

Op maat gemaakte kasten

Bij Seurowood uit Sint-Eloois-Winkel kunt u op maat gemaakte kasten laten maken voor eender waar in uw woning in Roeselare, Wevelgem of Kortrijk. Of het nu gaat om een nieuwe kledingkast, een stijlvolle boekenkast of een praktische opbergkast: wij begrijpen dat kasten een belangrijk onderdeel zijn van uw woonruimte. Wij maken kasten op maat die perfect aansluiten bij uw wensen en de specifieke kenmerken van uw huis. Onze op maat gemaakte kasten bieden niet alleen functionaliteit, maar ook een mooie meerwaarde die uw interieur compleet maakt.

Laat uw kast op maat maken

Extra's

Ontdek onze aanvullende opties,

Creëer een uniek interieur met persoonlijke accenten en accessoires.

Verlichting

LED verlichting in alle kleuren

Sanitair

Spoelbakken en mengkranen

Eigen idee

We horen graag jouw ideeën!

De voordelen van kasten op maat laten maken

Op maat gemaakte kasten bieden tal van voordelen die standaardoplossingen niet kunnen bieden. Ten eerste zorgt ons maatwerk ervoor dat elke centimeter van de beschikbare ruimte optimaal wordt benut voor uw kasten. Dit is vooral handig in kleinere kamers of ruimtes met ongewone afmetingen. Bovendien kunnen maatwerkkasten volledig worden afgestemd op uw persoonlijke stijl en behoeften. Zo kunt u zelf de materialen en afwerkingen kiezen en beslissen over de indeling van planken en laden. Of u nu op zoek bent naar een:
 

Door bij ons uw kasten op maat te laten maken, krijgt u een oplossing die perfect past bij uw leven.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden?

Onze projecten

Vraag een offerte aan voor op maat gemaakte kasten

Wilt u de voordelen van op maat gemaakte kasten ervaren? Kom uw kasten op maat laten maken bij onze firma. Bij Seurowood staan we klaar om uw maatwerkkasten te realiseren, geheel naar uw wensen en eisen. Neem vandaag nog de eerste stap naar een perfect georganiseerde en stijlvolle woonruimte met ons schrijnwerk. Vraag eenvoudig een offerte aan en ontdek hoe wij met ons maatwerk uw ideeën rond kasten tot leven kunnen brengen. U zult versteld staan van de mogelijkheden en de kwaliteit die wij bieden.

Gullegemsestraat 157c
8880 Sint-Eloois-Winkel

Bedankt voor de inzending!

bottom of page