top of page
Wallpaper.jpg
Guillaume.jpg

Guillaume Seurynck

Bestuurder

GSM:

0471 18 97 88

Email:

Adres:

Gullegemsestraat 157c
8880 Sint-Eloois-Winkel

Over seurowood

Bij Seurowood nv, een eigentijds bedrijf, draait het om gespecialiseerd binnenschrijnwerk en op maat gemaakte meubels.
Als eigenaar van Seurowood en met de steun van een ervaren mede-schrijnwerker Frederic, bundelen we onze krachten om uw visies werkelijkheid te maken.
 

Als de eigenaar van Seurowood, sla ik de handen ineen met Frederic, een professional met ruim 30 jaar ervaring. Samen brengen we onze unieke vaardigheden en rijke ervaring samen om uw projecten te verwezenlijken

Onze voortdurende inzet voor topkwaliteit wordt geaccentueerd door onze investering in geavanceerde machines,
zodat we onze klanten niets minder dan excellentie kunnen bieden.
 

Seurowood's atelier bevindt zich op de Gullegemsestraat 157c in Sint-Eloois-Winkel.
Onze diensten en installaties beslaan een brede regio,
waaronder Ledegem, Izegem, Roeselare, Kortrijk, Waregem, Ieper, Poperinge en meer.
 

Ontdek ons veelzijdige aanbod en aarzel niet om contact op te nemen. U kunt ons bereiken via 056 400 996,
of via e-mail op info@seurowood.be, en ons contactformulier op de website.
 

Bij Seurowood streven we naar innovatie en vakmanschap om aan al uw binnenschrijnwerk en maatwerkbehoeften te voldoen, met de verenigde inzet van Guillaume en Frederic.

Opleidingen & ervaringen van Guillaume

September 2010 - Juli 2012

September 2012 - Juli 2016

September 2016 - Juli 2018

November 2017 - heden

September 2022 - Juli 2023

September 2023 - Heden

Mijn reis door het middelbaar begon met een belangrijke beslissing: ik schreef me in aan het Sint-Vincentius instituut in Lendelede. Tijdens mijn opleiding in nijverheidstechnieken werden mijn interesses gewekt voor diverse bouwrichtingen, waaronder Bouw, Hout, Metaal en Elektriciteit. Deze tweejarige opleiding vormde mijn eerste stap in de wereld van techniek en creativiteit.

Na mijn tweejarige opleiding koos ik ervoor om mijn passie voor elektriciteit verder te ontwikkelen op Prizma Campus VTI in Izegem. Tegelijkertijd benutte ik de avonden om een opleiding bedrijfsbeheer te volgen, georganiseerd door het VTI. Gedreven door nieuwsgierigheid en vastberadenheid, behaalde ik mijn diploma secundair onderwijs in elektriciteit.

Mijn fascinatie voor het schrijnwerkersvak leidde me naar een dagopleiding bij Syntra West in Brugge. Hier dompelde ik mezelf onder in diverse aspecten van het beroep: van het plaatsen van deuren tot het vervaardigen van trappen en tal van andere ambachtelijke vaardigheden. Deze periode vormde een cruciale stap in het smeden van mijn ambachtelijke expertise.

In 2017 maakte ik de beslissing om als zelfstandig schrijnwerker verder te gaan, met waardevolle begeleiding van ervaren vakman Frederic Eggermont. Mijn voorgaande opleidingen legden een solide basis en blijven essentieel in mijn dagelijkse werkzaamheden. De combinatie van leren en groeien heeft mijn vaardigheden en kennis versterkt.

Tegen alle verwachtingen in verlangde ik naar meer kennis, dus besloot ik me opnieuw in te schrijven voor avondlessen bij Syntra West in Brugge. Ditmaal dook ik in de wereld van fotografie, met de focus op interieur- en architectuurfotografie. Hier leerde ik professionele foto's van onze projecten vast te leggen, een vaardigheid die mijn werk naar een hoger niveau tilde.

Met de smaak van avondonderwijs nog vers in mijn geheugen, heb ik de sprong gewaagd en me ingeschreven voor de avondopleiding Interieurdesign bij Syntra West in Roeselare. Deze stap biedt me de kans om niet alleen schrijnwerk te ontwerpen, maar ook een volledig concept te creëren waarin alle aspecten van een woning harmonieus samenvloeien. Deze voortdurende drang naar kennis en verbetering blijft mijn bedrijf inspireren en versterken.

Let's Get
Social

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page