top of page
Wallpaper.jpg

Ons aanbod

Bij ons bent u de ontwerper. Wilt u de binnenkant van de kasten in grijs of misschien zelfs in roze? Geen probleem, we passen het aan naar uw wens. En waarom zou u uzelf beperken tot standaardvormen? Ontwerp uw kasten in de meest unieke en creatieve vormen die u maar kan bedenken.
 

Bent u op zoek naar inspiratie? Neem gerust een kijkje in onze galerij met reeds voltooide projecten. Hier vind u diverse voorbeelden van onze hoogwaardige afwerkingen en ontwerpen.

Plaatmateriaal

Bij ons zijn de mogelijkheden onbeperkt. We zijn niet gebonden aan specifieke merken. Als u het gewenste materiaal niet kunt vinden, maak u geen zorgen. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste materialen.

Wil u weten welke soorten panelen we kunnen aanbieden en wat de voordelen zijn? We staan klaar om u te informeren over de verschillende opties die passen bij uw project.

Platmateriaal

MDF

Met MDF heb je keuzevrijheid: ze kunnen zowel worden geschilderd als gelakt. Of je nu gaat voor een eigen kleur of verfijnde afwerking, MDF bieden aanpasbare stijl voor je interieur.

Laminaat

Laminaat is een robuust en esthetisch materiaal, samengesteld uit meerdere lagen voor extra stevigheid. Met diverse ontwerpopties, eenvoudig onderhoud en duurzaamheid tegen slijtage, biedt laminaat de perfecte combinatie van stijl en praktisch gebruik.

HPL.jpeg

Fineer

Fineer straalt natuurlijke schoonheid uit, bestaande uit een dun houten laagje die variëren van klassiek tot eigentijds design. Met voordelen zoals duurzaamheid, unieke houtnerfpatronen en een tijdloze esthetiek,

Fineer.jpeg

Extra's

Ontdek onze aanvullende opties,

Creëer een uniek interieur met persoonlijke accenten en accessoires.

Verlichting

LED verlichting in alle kleuren

Sanitair

Spoelbakken en mengkranen

Eigen idee

We horen graag jouw ideeën!

bottom of page