top of page

Haardwand

Een tv-wand met haard is de perfecte oplossing om uw woonkamer een stijlvolle en warme uitstraling te geven. De haardwandcreaties van Seurowood, gevestigd in Sint-Eloois-Winkel, brengen niet alleen warmte in uw leefruimte, maar ook een vleugje tijdloze elegantie. Met onze op maat gemaakte haardwanden creëren we het perfecte middelpunt waar uw familie en vrienden zich kunnen verzamelen. Wij geloven in personalisatie tot in de details. Onze haardwanden kunnen worden afgestemd op de stijl van uw ruimte, waarbij materialen, kleuren en texturen harmonieus samenkomen.


Wilt u een haardwand op maat laten maken?


Voordelen van een tv-wand met haard

Een tv-wand met haard biedt talloze voordelen. Het combineert de functionaliteit van een entertainmentcentrum met de warmte en sfeer van een haard. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle en opgeruimde woonkamer, maar ook voor een centrale plek waar u kunt ontspannen en genieten. Hierbij passen ook goed onze maatkasten die wij in uw woonkamer kunnen plaatsen. Daarnaast kunt u de indeling en het ontwerp volledig aanpassen aan uw persoonlijke wensen, waardoor de tv-wand met haard perfect aansluit bij uw woonstijl. Alles wat wij maken, zoals kasten zijn allemaal op maat gemaakt.

Vraag een offerte aan voor uw haardwand

Wilt u een tv-wand met haard die volledig is afgestemd op uw wensen en interieur? Vraag dan vandaag nog een offerte aan bij Seurowood. Onze schrijnwerkers staan klaar om u te begeleiden bij het ontwerp en de realisatie van uw ideale tv-wand met haard. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw woonkamer kunnen transformeren met een op maat gemaakte oplossing.

bottom of page